Pogledajte određenu poruku
Staro 05. 10. 2006.   #103
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Izuzetno mi je drago da ste se javili, još draže mi je zbog želje da komentarišete, ali bih pored dobrodošlice hteo samo da kažem par stvari.

Nikako mi nije jasno zašto je na većini konkursa najniža ponuda glavni parametar kada se odlučuje koja će ponuda biti prihvaćena. Siguran sam da kada birate radnike koji konkurišu za posao u vašoj firmi, ne birate onoga ko će da radi za najmanju platu već onoga čiji će kvalitet doprineti vašoj firmi / organizaciji i koji će svoji visoku platu višestruko isplatiti. Možda je naizgled ova anlogija nezgrapna, ali verujte da je potpuno primenjiva i u konkursima.

Šta ja, a verujem i većina ljudi na ovom forumu želi? Vrlo jednostavno: želimo da svako radi svoj posao. Ništa više od toga. Kao što meni nikada ne bi palo na pamet da počnem da se bavim recimo finansijskim poslovima, investicijama i generalno onim čime se Vi bavite jer se u to ne razumem, isto tako ne mogu da razumem da jedna ozbiljna organizacija tako olako shvati jednu ozbiljnu stvar kao što je web sajt i tako olako uradi ispod svakog standarda i kontrole kvaliteta.

Siguran sam da Vi, kao generalni menadžer, ne bi dopustili da recimo neki polovičan, brljiv, nekorektan izveštaj nekog vašeg službenika ode dalje od vašeg radnog stola, pa mi je opet čudno zašto to onda dopuštate za web sajt vaše firme.

Generalno obraćam se Vama, jer izuzetno cenim ovaj Vaš gest zbog kojeg imate moje poštovanje, ali ovo je kratak rezume celokupne situacije na relaciji : srpske firme - njihovi web sajtovi. Namenjeno je svima na Vašoj poziciji pre nego Vama lično.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat