Pogledajte određenu poruku
Staro 08. 01. 2007.   #120
oksite
Damir Trninic
Expert
 
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Poruke: 463
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
oksite će postati "faca" uskoro
Default

Citat:
Originalno napisao zigor
Opa, evo vesti o startapu na nasem omiljenom portalu rtv.co.yu:

http://www.rtv.co.yu/sr/vesti/privre.../vest_4822.jsp
Tekst je tendenciozan da ne ne moze biti tendenciozniji:

"Tačnije, "parajlije" nisu izostale, mada ih je bilo manje nego što se očekivalo. Zakazali su "projektaši". Kažemo zakazali, jer na rečima, iz razgovora i tekstova, stiče se utisak da zajednica Intrenet orijentisanih ličnosti pršti od ideja. Tačnije, da jedva čeka da svoj program ponudi nekom jakom investitoru."

Gde je bilo manje investitora nego sto se ocekivalo, na samom SS ili u nekom paralelnom svetu, kako su "projektasi", sta god to znacilo, "zakazali", gde pocinje i da li uopste pocinje tekst, ili je ovo samo komentar, zasto komentar pocinje opisom necega sto se nije dogodilo ali u tekstu ima svoje "rezultate" itd itd.

Kad je Comdex pukao 2004, organizatori su napravili istrazivanje gde su se potencijalni kupci skoro aklamacijom podrzali obnavljanje ovog sajma. Sajam je i dalje samo ideja. Sajam i dalje ne razmatraju oni koji zele proizvode da prodaju. Sticem utisak da bi autor gore pomenutog teksta i za Comdex optuzio MS, Dell, IBM i drustvo, samo da su im rezultati negativni. Ali, avaj, oni su pozitivni.

Pozivam organizatore, Marka, Dusana i sve druge ukljucene u ideju, da se ovde gde je sve i pocelo ograde od ovakvog nacina medijske prezentacije koncepta SS i aktuelnih dogadjaja vezanih za SS.

Za onu svedsku poslovicu ne znam, ali znam sta kaze Yoda - "Do or do not, There is no try". Organizatori su pokusali, nazalost, nije bilo rezultata. Kraj. Esnaf moze da diskutuje u svom "krugu", ali ne treba da ohrabruje nesto sto esnafu steti.
oksite je offline   Odgovorite uz citat