Pogledajte određenu poruku
Staro 08. 07. 2009.   #224
Jelena Mickic
novi član
Na probnom radu
 
Datum učlanjenja: 27.10.2007
Poruke: 25
Hvala: 3
8 "Hvala" u 4 poruka
Jelena Mickic is on a distinguished road
Default

Svetski poznati blogeri i autoriteti po pitanju drustvenih medija, ekonomije besplatnog ( i sled odgovarajucih sinonima) se sigurno nisu obogatili od “AdSensa”, vec od honorara od gostovanja po konferencijama, medijima, pisanja clanaka po pozivu, i pisanja knjiga, koje nisu besplatne.

Njima su blog, kao i ostali drustvenih mediji dosli kao PR odskocna daska. Pre toga su provodili dane i noci za kompjuterom, i na kraju im se posrecilo. (Koja je samo masa onih koji i dalje pokusavaju?!) A takodje sadrzaj, informacije i znanje, koje su nudili i jos uvek nude su ocigledno kvalitetni i relevantni, u protivnom ne bilo zainteresovane publike, citaj trzista.

Nego meni se sve vise cini da je ova nasa diskusija na 23 strane “dal u Srbiji moze da se zaradi prosecna plata”, jel bese 500 evra, “od web sadrzaja” ono cuveno “jel moze leba bez motike”? Moze, sve moze, al prvo da se radi i subotom i nedeljom po 15 sati, pa nekom se mozda i posreci. Nego sve mi se nesto cini da je vise onih koji bi za te iste pare da vec od 16:00 gledaju na sat.

I evo jedne besplatne, aktuelne knjige:http://www.scribd.com/doc/17135767/F...Chris-Anderson

Isti autor je napisao i “The Long Tail”.
Jelena Mickic je offline   Odgovorite uz citat