Pogledajte određenu poruku
Staro 08. 07. 2009.   #226
Dejan Bizinger
Moderator
Wrote a book
 
Avatar Dejan Bizinger
 
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 1.165
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
Dejan Bizinger će postati "faca" uskoroDejan Bizinger će postati "faca" uskoro
Default

@Markok: Pa i artikli su "sadrzaj", zar ne? "Sadrzaj" su i servisi, sadrzaj ne mora biti (samo) u obliku teksta

@Jelena: Slazem se da se mora puno raditi pa cak i vikendima ako zeli da se postigne cilj. Znam iz iskustva.

Sto se tice toga da se poznati blogeri i autoriteti u datoj oblasti nisu obogatili direktno od blogovanja, to je vecinom tacno ali za neke slucajeve to nije tacno. Neki strani blogeri itekako dobro zaradjuju i samo od pisanja na blogu, ne racunajuci te druge aktivnosti.

Hvala za link na knjigu. Znam da se neka prasina podigla oko preuzimanja citavih pasusa sa Wikipedije i kada je i poznati pisac Malcom Gladwell osporio neke stvari u toj knjizi, inace autor bestselera The Tipping Point.

Kada je rec o zaradi na Internetu, i free vs. fee modela, najbolje resenje je tzv. freemium model, najvise koriscen na drustvenim mrezama i social gaming sajtovima, ali i servisima poput Skype-a. Mogu da tvrdim da nikad na Internetu nece biti nesto potpuno besplatno jer je to realno utopija. Sadrzaj ili servis neko mora da plati, na ovaj ili onaj nacin.

Cinjenica je takodje da onaj koji gleda na sat kada ce ici kuci sa posla nikad nece ostvariti nista znacajno na tom poslu i bolje je i za njega i za tu firmu da se razidju. Samo sto ljudi cesto nisu skloni da se odvaze i rade ono sto zele i sto im odgovara cak i ako u prvi mah to nesto deluje mnogo manje sigurno od posla na kome gledaju na sat kad ce kuci.
__________________
Flirtic.rs - social dating baziran na testovima i anketama | Karike.com - upoznaj nove osobe

Poslednja izmena od Dejan Bizinger : 08. 07. 2009. u 18:17.
Dejan Bizinger je offline   Odgovorite uz citat
"Hvala" Dejan Bizinger za poruku: