Pogledajte određenu poruku
Staro 01. 03. 2006.   #32
STELLANOVA
expert
Master
 
Avatar STELLANOVA
 
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Lokacija: EU
Poruke: 609
Hvala: 47
51 "Hvala" u 37 poruka
STELLANOVA će postati "faca" uskoro
Pošaljite ICQ poruku za STELLANOVA Pošaljite poruku preko AIM za STELLANOVA Pošaljite poruku preko MSN za STELLANOVA
Default

Citat:
Ja se smejem tebi i tvojim 90% važnosti business plana. Ovakav komentar, kao tvoj iznad, obično koriste deca kada shvate da su nešto pogrešili, pa onda kao "ma vi ste svi glupi".
Smej se koliko hoces. Lakse je smejati se nego pokusati shvatiti neciju pricu bez predrasuda.

Citat:
Posle ovog citata, dosta mi je za ovu nedelju. Zahvaljujem na prijatnoj poslepodnevnoj diskusiji.
Super. Samo mi objasni razliku izmedju pravljenja biznis plana za pekaru i web portal. Osi sto su ciljno trziste i impunti razliciti voleo bi da vidim neku drugu razliku, prosvetli me

Citat:
- tvoje glavne činjenice koja glasi "Google is your friend"
A ne, pogresno si shvatio, moje glavne cinjenice imas po celom internetu i strucnoj literaturi, to sam na pisao jer vidim da ti istu ili nisi procitao ili si zaboravio.

Citat:
- tvrdoglavog zastupanja, odnosno prepisivanja nečeg što si čuo na faxu ili nekom workshopu
Ali covece, to su cinjenice, naravno da cu se drzati cinjenica koje su ustanovili ekonomsko trzisni experti nego sto cu da verujem tvopjoj prici sastavljenoj bez ijednog argumenta ili sa argumentima tipa "radio sam nesto, nije uspelo, sastavio sam nesto nije islo, pitao sam nekoga i taj nema pojma..." , slozices se da su reci jednog ekonosmkog experta mnogo pouzdanije i vrednije od tvojih.
Citat:
- izjava "biznis plan je 90% posla"
Opet bukvalizam, pa jer stvarno nema nista drugo da se uhvatis od toga? Evo da pojasnim jos jednom, 90% posla sam stavio u kontekst metafore, prenesenog znacenja, a pod posao sam podrazumevao da se nesto proda. Znaci, web portal je proizvod, zarada od web portala je posao. znaci da biznis plan nece 90% napraviti web portal nego ce 90% uraditi stvari oko zarade i prodaje tog proizvoda.

Jasnije?


Citat:
- krajnje degutantno ismijavanje ljudi koji normalno diskutuju s tobom
Nikoga ja ovde nisam citirao sa namerom da ga ismevam, ako se neko osetio ismavanim evo: Izvinjavam se

Citat:
- nazivanje Dejana Nikolića wannabe expertom, predpostavljam i prije nego što si uopšte provjerio osnovni info o tom čovjeku
Slusaj, ne znam za tebe ali ja nikada nisam voleo da ljude mistifikujem i da od njih pravim bogove, ono sto sam rekao za doticnog je bilo cisto na osnovu izjave koju si citirao.
Kada neko kaze takvu glupost, da nije bitno nikakvo obrazovanje za dobar biznis plan onda ja to drugacije ne mogu da nazovem osim gluposcu.

Citat:
- tvoj ton i nastup u ovoj diskusiji koji uopšte nije primjeren nekom ko nema realno tržišno iskustvo
Super, imamo i jednog vidovitog mungosa. Bas lepo.
Samo mi kazi odakle si dobio takvu informaciju? MOlim bez pasulja, tarota i kugle...

Citat:
Moje skromno i dobronamjerno mišljenje, nakon ove i još par tvojih diskusija koje sam imao prilike da pratim na DTP jeste da bi zaista trebao da poradiš na promjeni nekih stvari u vlastitom ponašanju i nastupu, dok ne postane kasno... Pazi, svi mi imamo svoje frustracije, ali neke granice je ipak potrebno poznavati.
Strasno, mislim da bi ti trebao da poradis na svom kada nekoga karakterises na osnovu par diskusija na nekom forumu, ali ok nije moj problem

Sto se tice frustracija, hvala na laznoj briznosti ali tu rec nepoznajem u svom zivotu.
STELLANOVA je offline   Odgovorite uz citat