Pogledajte određenu poruku
Staro 01. 03. 2006.   #35
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Citat:
Originalno napisao bokacbl
Sto se vase rasprave tice, mislim da ste nepotrebno se raspravljali jer realno
ne vjerujem da je i jedan od vas dvojice imao priliku da radi pravi biznis plan i da doceka njegov uspjeh/propast...ako grijesim izvinjavam se..
Nebitno kakva je situacija, ko je šta "imao priliku" a ko nije, i uz opasnost da me shvatiš kao džangrizavog matorana, ali moram da komentarišem ovo. Pre nego što izjaviš ovako nešto, moraš da imaš neke informacije.

Dakle, ne možeš da kažeš "ja mislim da vas dvojica jedete ono što se ne jede ako sam pogrešio, izvinjavam se" ne zbog same teme već zbog toga što je takva konstrukcija rečenice sam početak bezobrazluka. Po toj analogiji svako može da kaže "ja mislim da si ti kreten, ako grešim izvinjavam se". Da li me razumeš šta hoću da ti kažem? Ovo je sve dobronameran savet i nema veze sa tim ko je šta rekao i radio, čisto ti stilski pomažem da usavršiš svoj jezik.

@ivanhoe: upravo to što si napisao je sama srž. Business plan nije neka apstraktna tvorevina već jednostavno ideja pretočena u neki koncept, uz prethodnu analizu, malo pripreme, očekivanja i razrade te ideje. Znači ne treba mistifikovati to kao "sveti gral" i ne pravi se business plan zbog business plana, već je to neki početni korak koji definiše glavne odrednice kako će se projekat realizovati i razvijati.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!

Poslednja izmena od bluesman : 01. 03. 2006. u 22:02.
bluesman je offline   Odgovorite uz citat