09. 09. 2008. | #41 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Po smajliju pretpostavljam da je neka poshalica ali je ne razumem.
09. 09. 2008. | #42 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Mali pirat je lektira iz osnovne škole. Sećam je se kao super knjigice, ali je roman za decu...
09. 09. 2008. | #43 |
član
Certified
|
Danas sam sa uzivanjem procitala fenomenalnu knjigu koju svima toplo preporucujem
Blue Ocean Strategy - W. Chan Kim and Renee Mauborgne |
10. 09. 2008. | #44 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa nisam ja rekao osnovna skola, a i u skoli se ne citaju samo romani za decu. Za to "tvoje" prvi put cujem. Mislio sam konkretno na Iva Andrica. Naravno da ne citam "druzina Pere Kvrzice" i Nikoletinu Bursaca (mada sam skoro odgledao film na TV-u )
10. 09. 2008. | #45 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Zezam se, opušteno Sad pogledao, Mali pirat je za IV osnovne.
Andriću se uvek možeš vraćati. Meni čak i nije jasno zašto insistiraju da klinci čitaju takva dela. Nije ni čudi što niko živ ne čita lektiru, kada program spremaju leševi zreli za penziju. Bah...
10. 09. 2008. | #46 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Pola lektire koju klinci citaju nije za njihov uzrast, ja ovo ne bih ni razumeo kad sam bio srednja skola. A sada sa odusevljenjem uporedjujem svoja razmisljanja sa onima u knjizi.
|
10. 09. 2008. | #47 |
profesionalac
Professional
|
"The adventures of Sherlock Holmes", izmedju ostale lake lektire sa AppStore-a, uglavnom za vreme polu-satnog kompajliranja na poslu.
iPhone uopshe nije losh medijum za laganu (i jeftinu) literaturu.
10. 09. 2008. | #48 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Neka mi neko rastumaci ovo gore Sigurno nisam dobro shvatio da postoje ljudi koji citaju knjige na iphone Pa cak i ako je lagano i jeftino... Sram te bilo, citas jeftine knjige na iphone. Uzmi bar neku "skupu".
10. 09. 2008. | #49 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
mislim da je na jeftinu mislio , lako citljivu
ja inace krenuo Majstor i Margarita ....
10. 09. 2008. | #50 |
profesionalac
Professional
|
^ Vrlo jednostavno - na poslu mogu da gledam u telefon, dok otvorena knjiga shalje nezheljen signal da mi treba dati josh posla
A da je jeftino, bukvalno, jeste - 50p za ovaj konkretan naslov. Vecina knjiga je slichne cene.