|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
19. 10. 2010. | #21 |
profesionalac
Qualified
|
@ajankovic savet iz prve ruke i još par ljudi oko mene, nabavi u oglasima polovnjake Grunding, Philips, Panasonic, Shnider itd..., do 100e su ~70cm dijagonala, rade ko zmaj a slika je neuporedivo bolja od trenutnih po tehno marketima i 100Hz je. Ako i rikne slučajno serviseri vole da ih popravljaju i ima delova.
|
19. 10. 2010. | #22 | |||
Pilece krilce(reš)
Master
|
Bah...
Citat:
Citat:
Da li odabrati plazmu ili LCD...zavisi sta se planira. Ako neko planira da ga koristi vise i kao monitor, LCD je bolji izbor. Za gledanje SD i HD signala, plazme su daleko bolje posto daleko bolje prikazuju signal....sve to naravno ako se odabere pravi model. Konkretno, mi smo uzeli Panasonic plazmu, i to nakon opseznog istrazivanja, citanja rezenzija, foruma, analiza...da mi je neko 1 dan pre pocetka citanja svega toga rekao da uzmem plazmu, gadjala bih ga posto je kupovina LED-a po meni bila gotova stvar. Ni momenta nisam zazalila Citat:
Poslednja izmena od conica : 20. 10. 2010. u 00:01. |
|||
2 članova zahvaljuje conica za poruku: |
09. 11. 2010. | #23 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 09.12.2005
Hvala: 0
5 "Hvala" u 4 poruka
|
Citat:
Zver.
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina LCD televizora - preporuka | glaspodrinja.com | Opušteno | 23 | 15. 09. 2011. 21:53 |
JS: Dohvatiti varijednost id atributa u anchors tagovima koji imaju class='selected'? | mb_sa | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 28. 12. 2009. 01:14 |
DPT administratori imaju čudan smisao za humor | Petar Marić | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 22 | 19. 03. 2007. 22:07 |